Alla vi som älskar Götene

Götene har fattat grejen!

Genom samarbeten och gemensamma krafter går företagen samman och lyfter de viktigaste bitarna om varför man ska bo i Götene. Det i samspel med ungdomar som involveras i projektet och som hjälper till att ta fram material till marknadsföringen. Det kan ju inte bli mer än succé! Tack Eva Maria Friberg, ordförande Näringslivsföreningen i Götene och Emelie Thim, Näringslivschef i Götene, för förtroendet att få vara en del av detta.

Sökmotoroptimering

Föreläsning och Workshop om Sökmotoroptimering

Om du ska genomföra ett mord, gör det på sida 2 på Google… Ingen kommer någonsin hitta det! Tragiskt eller hur!? För att lyckas med din sökmotoroptimering och nå toppen på Google krävs kunskap, tålamod och tid. Och självklart en investering som vi vet att du kan räkna hem inom 1 år, om inte ännu tidigare.

Vill du ha fler kunder och mer leads? Tänkte väl det. Börja arbeta med er sökmotoroptimering idag! Vi vet hur!

Marknadshus

Marknadshuset i Lidköping

Nu finns det en byrå i Lidköping! En reklambyrå, marknadsbyrå… ja, ett Marknadshus! Vi är Marknadshuset som levererar helhetslösningar för ert varumärke. Vad innebär det? Tänk er allt som sker på en marknadsavdelning. Där finns vi! Vi blir er partner, kanske enda partner, inom marknadsföring som ser till att lösa era marknadsaktiviteter. Allt från strategiplanering och affärsutveckling, framtagning av hemsidor, sökmotoroptimering, sociala medier till trycksaksproduktion, grafisk design/layout till produkter inom området.

Vi sprutar av idéer och älskar att hitta nya, kreativa lösningar. När ska vi träffas? Kontakta Marknadshuset idag så möts vi.