Concil Marketing icon

Historik

Bakgrund
1991 grundade Stefan Johansson Cupola AB. Grunden till starten låg i uppstarten av Longlite-agenturen i Sverige för försäljning av efterlysande färg och skyltar. Det tydliga målet på tillväxt gjorde att företaget fick en raketstart och Stefan anställde snart sin första personal. Via organisk tillväxt samt förvärv fortsatte bolaget att växa och runt 2005 kliver Cupola in på brandredskapsmarknaden. Utvecklingen i bolaget blir det kommandet decenniet fortsatt drastisk och 2017 säljer Stefan Cupola-koncernen som då omsätter cirka 180 miljoner.

Den nya ägaren och ledningen i Cupola-koncernen vill 2018 avyttra skylt- och dekorproduktionen från koncernen och Stefan Johansson blir tillfrågad. Under samma tid blir ett annat dekor- och reklamföretag i Lidköping till salu – Vänerprint AB. Efter några månaders förberedelser sker under Q4 2018 båda förvärven, och Concil – House of Marketing är grundat. Stefan är idag huvudägare och styrelseordförande i Concil, och Johan Calmestrand är VD och delägare.
Företaget har sedan 2018 gjort ytterligare ett förvärv, webbyrån Entos. Concils tidigare fokus på produktion och försäljning av skyltar, dekor och profilmaterial kompletterades med webbdelen och företaget blev en helhetsleverantör inom reklam och marknadsföring.

Vi löser ert behov
Vårt marknadsledande och breda leveransomfång inom reklam, dekor, webbtjänster och skyltar gör oss till en stabil partner. Vi har egen produktion på näst intill allt vi säljer och en maskinpark som innefattar allt från gravyr och lasergravyr till UV-print och screentryck. Detta säkerställer hög kvalitet, snabba leveranser och rätt priser. Vårt absoluta specialistområde inom skylt och dekor är brand- och tillgänglighetsskyltning samt efterlysande produkter.

En leverantör – många fördelar
Tack vare vårt breda sortiment, vår stora maskinpark samt långa erfarenhet behöver ni som kund endast vända er till oss. Vi guidar och stöttar er under hela processen från idé till färdig produkt. Vår filosofi är att ligga steget före och erbjuda innovativa lösningar och kunskap som stärker och utvecklar er verksamhet.

Helhet, kompetens och engagemang
Genom ett nära samarbete med er som kund lär vi känna er verksamhet vilket är en stor fördel när förutsättningar förändras och ni som kund behöver snabb hjälp. Då gäller det att ha en leverantör man kan lita på, som känner verksamheten och dess bransch väl.

En sådan partner är vi på Concil – House of Marketing!

 

Vår största styrka? Att leverera resultat!
Välkomna till oss på Concil – House of marketing.