Concil Marketing icon

ENTOS I LIDKÖPING FÖRVÄRVAS AV CONCIL

Hösten 2018 förvärvade Concil Lidköpingsbolaget Vänerprint AB och tre månader senare förvärvades också skylt- och dekorproduktionen på Cupola AB. Nu växer Concil igen, då Entos köpts in i bolaget.

Entos har en drygt 20 år lång historia i Lidköping. Sedan 1999 har man arbetat med att hjälpa kunder till en behaglig tillvaro på internet. Med bred erfarenhet och kompetens har man arbetat branschöverskridande med såväl små som stora kunder. Leveransomfånget innefattar allt från enklare webb-platser och appar till avancerade e-handelslösningar och filmproduktion.

Vi är mycket glada över denna affär som ligger helt rätt i tiden för båda parter. Affären skapar ett bra tillskott av kunskap och nya kundrelationer som gör att vi expanderar enligt vår plan och blir en än mer komplett leverantör som verkligen lever upp till vårt namn, Concil – House of Marketing.”
– Johan Calmestrand, VD och delägare

Concils tidigare fokus på produktion och försäljning av skyltar, dekor och profilmaterial kompletteras nu med webbdelen och företaget blir en helhetsleverantör inom reklam och marknadsföring.
Mårten Sondén, grundare av Entos, följer med verksamheten in i Concil och ser mycket positivt på framtiden.

Jag är väldigt glad över den här lösningen. Detta ger oss väsentligt utökade möjligheter att utveckla och bredda verksamheten och vårt tjänsteutbud.
Med det här i ryggen är vi redo för ytterligare minst 20 år
.”
– Mårten Sondén, grundare av Entos

Såväl Cupola och Vänerprint som Entos är välkända verksamheter i Lidköping, alla med start under 90-talet. Concil blir nu en kombination av dessa fina verksamheter, men med nytt fokus och bredare leveransomfång. Med återförsäljare och slutkunder såväl lokalt och nationellt som internationellt hoppas man på en positiv utveckling som leder till fler nyanställningar i företaget. Samtlig verksamhet kommer att finnas i de under 2019 utbyggda lokalerna på Plastgatan i Lidköping.