Concil Marketing icon
Biokol.se - Anders Stålhand BTS

Filmproduktion för Biokol.se med Anders Stålhand

I slutet av april i år (2023) producerade vi en film åt vår kund biokol.se. Filmen spelades in hos trädgårdsingenjören och TV-personligheten Anders Stålhand som berättade hur man använder biokol i sina odlingar. Filmen ska användas som reklam för att skapa uppmärksamhet kring biokol och stärka företaget Biokol.se som varumärke. En fantastisk spännande och lärorik filmproduktion där kärlek uppstod mellan oss och biokol.

Klippa och publicera film

Efter en heldags filmande hos Anders fick vi mycket innehåll för att klippa ihop en fantastisk bra film. Kunden fick olika versioner av videon för att kunna användas på olika plattformar och ändamål. En längre version som kommer publiceras på deras YouTube-kanal samt för användning på mässor, presentationer. Och en kortare version för publicering på deras sociala medier. Därefter kommer vi klippa ihop en mängd olika filmer som kommer publiceras på deras hemsidan framöver.

Se en kort version av filmen nedan

Samarbeten mellan oss och kunden

Det blev en grym dag och Anders lärde oss massor om trädgårdsodling i allmänhet och biokol i synnerhet.

Vi gillar uppdrag där vi tillsammans med kunden på ett kreativt sätt kan hjälpa till att nå ut till deras målgrupper - effektivt och engagerande. Och vi tror att samarbeten som detta verkligen funkar. Stort tack till Biokol.se, Anders Stålhand och Erik Sand för en grym produktion!

Biokol.se, Anders Stålhand filmproduktion
Biokol.se, Anders Stålhand filmproduktion
Biokol närbild

Har du frågor gällande att skapa content?

Arbetet med att skapa content/innehåll tar aldrig slut, enligt oss. Man behöver alltid fräscha upp och uppdatera material när det gäller företagets marknadsföring och kommunikation. På sin hemsida, sociala medier eller trycksaker m.m. Vi hjälper er med filmproduktion, fotografering och grafisk design samt webb.

Välkommen att kontakta oss nedan!