Concil Marketing icon

Skylt & Dekor

Lidköpings bredaste marknadshus med kompetens och kunskap för allt företagare behöver. Med lång erfarenhet, gedigen maskinpark och kunniga medarbetare erbjuder vi plåt-, plast- och ljusskyltar för både inom- eller utomhusbruk.

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Reklam-och fasadskyltar

En skylt på fasaden lyfter många gånger utseendet på en hel fastighet, men inte nog med det - rätt val av skylt stärker många gånger ett helt företags identitet och varumärke.

Vi erbjuder plåt-, plast- och ljusskyltar för inom- och utomhusbruk. Storlek och utförande kan variera från en liten brevlådeskylt till stora och belysta fasadskyltar.

 

 

 

 

 

 

Dekorproduktion

Med vår stora maskinpark, erfarenhet och grafiska kunskap är det nästan endast din fantasi som sätter stopp för hur du kan utsmycka ditt skyltfönster, din fasad eller vad det nu än är du vill förädla.

Vi skär, digitalprintar och UV-printar vinyl helt efter dina önskemål och referenser för att göra dig som kund 100% nöjd.

Självklart utför vi också montagearbetet på plats hos er om så önskas.

Profilering av fordon

Fordonsdekor ger en mycket kostnadseffektiv rullande reklamplats för ert företag. Går att montera på exempelvis bilar, bussar, lastbilar, maskiner, släpvagnar med mera. Fordonsdekor kan användas för korta kampanjer eller som permanent budskap i flera år.

Gravering

I vår gravyr tillverkar vi allt från snygga mässingsskyltar till stora upplagor med maskinskyltar. Engångsjobb eller stora och återkommande serier spelar ingen roll - alla görs med samma noggrannhet och precision.

Med gravyr får du ett mycket slittåligt och i många fall underhållsfritt resultat. Vi hjälper er gärna med materialval, utformning och storlek innan produktion. Allt för att skylten eller skyltarna skall passa just era förutsättningar och önskemål.

Banderoller och rollups

Synliggör ditt företag med banderoller & rollups.

Dags för mässa? Eller kanske dags att utsmycka företagsfastigheten med reklam? I vilket fall som helst kan banderoller och rollups vara ett enkelt och kostnadseffektivt alternativ.

Lasergravyr

Lasergravyr är ett mycket effektivt och exakt sätt att tillverka skyltar i laminat på. Till återförsäljare och slutkunder i hela landet.

Stickers

Dekaler, även kallade klistermärken, stickers eller etiketter används på många olika sätt och ställen-

Filmdekor

Frostad film, säkerhetsfilm och solfilm samt skuren och printad folie kan alla appliceras på fönster.

Byggskyltar

Ett stort bygge eller annat entreprenadarbete skapar ofta stor uppmärksamhet och många företag passar då på att exponera sin verksamhet och stärka sitt varumärke.

Husnummer

I egen produktion tillverkar vi stilrena och hållbara husnummersiffror och fasadbokstäver. Med gedigen kunskap och lång erfarenhet får våra produkter en finish och kvalitet som få kan mäta sig med.

Hur kan vi hjälpa dig?

Magnus Ahlén
Produktionsledare
Skylt & Dekor

magnus.ahlen@concil.se
073-345 54 88

Sara Arvén
Produktionsledare
Skylt & Dekor

sara.arven@concil.se
073-345 55 21

Sarah Hedblom
Skylt & Dekor

sarah.hedblom@concil.se
070–823 79 42

Clas Hjalmarsson
Skylt & Dekor

clas.hjalmarsson@concil.se
073-345 55 22

Outi Wänerskär
Skylt & Dekor

outi.wanerskar@concil.se
073-345 55 25

Kundcase

Prenumerera på vårt nyhetsbrev