fbpx

Syns där dina kunder finns. Lyckas fånga uppmärksamhet online.

Vi skräddarsyr din kommunikation och strategi inom sociala medier. Vår tjänst inom sociala medier är tydlig och går ut på att du som kund ska lyckas med att nå ut i dina sociala medier, genom att göra så lite som möjligt. Vi sköter helt enkelt allt, från planering till rapportering. Efter varje månad tar du beslut om du vill fortsätta med tjänsten eller inte.

VÅRT SOCIALA MEDIAPAKET BYGGER PÅ
5 ENKLA STEG:

  1. Planering : Vi lär känna dig och ditt företag, diskuterar innehåll/kampanjer och lär känna er målgrupp etc. för att gemensamt komma fram till vilket innehåll ni vill lyfta i era sociala medier.
  2. Produktion: Vi kommer ut till er för att fota, filma, intervjua eller göra annat som krävs för att samla in material till det innehåll vi tillsammans kommit fram till.
  3. Redigering: När allt material är klart planerar vi samtliga inlägg och schemalägger dessa i de publiceringsverktyg som finns.
  4. Dialog: En följd av ökad närvaro i era sociala medier är att fler kommer att engagera sig i ditt innehåll och således i ditt företag. Vi sköter all dialog och gör detta i samråd med er.
  5. Rapport: I slutet av varje månad sammanställer vi en rapport som visar resultaten av samtliga inlägg

Syftet med paketet är att det ska vara enkelt för dig som kund att förstå vad det är du köper och vad du kan förvänta dig av tjänsten. Vi är naturligtvis flexibla och anpassar tjänsten utifrån dina behov om så önskas. 🙂

JOBB VI GJORT

Porslinsfabriken Lidköping

Kontakta oss

Adress:
Plastgatan 10
531 55 Lidköping

Tel: 0510-203 40
E-post: info@concil.se

Order
E-post: order@concil.se

 

Concil - House of Marketing

Skriv till oss

Vill du ställa en fråga till oss? Det kan enkelt göra via detta formulär.