Concil Marketing icon

Digitalbyrån inom webb och reklam

Vi är den digitala byrån som får företag att växa.  Allt från hemsidor och annonsering – till grafisk design och sociala medier.

Med bred kompetens inom webb, design och sociala medier tar vi er marknadsföring till nya nivåer.

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Hemsidor och webbutveckling

Vi skapar allt från enkla hemsidor till specialanpassade e-handelssystem. Främst i WordPress. Vi designar din webbplats och tillsammans med dig tar vi fram den bästa lösningen för din verksamhets behov och önskemål.

Möjligheterna är i princip oändliga när det gäller design och funktioner.

Ibland efterfrågas även vårt egenutvecklade Content Management System (CMS) som är åtkomligt från valfri webbläsare, när som helst och var som helst i världen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklam & Grafisk design

Vi kan erbjuda dig alltifrån broschyrer till omarbetning av gamla logotyper eller att ta fram helt nya. Behöver du en grafisk profil där färgsättning och typografi blir enhetlig oavsett medie så kan vi hjälpa dig med det också. Med en stark och konsekvent grafisk profil får din verksamhet en slagkraftig och tydlig identitet.

Som digitalbyrå hjälper vi er även med att att producera material, både film och foto, där ert budskap når målgruppen.

Content & Marknadsföring

Vi erbjuder mängder av olika lösningar till ditt företag. Från sociala medier och google ads till sökoptimering och utbildning.

Vi skräddarsyr din kommunikation och strategi både på webben och i sociala medier. Låt oss sköta allt från produktion och redigering till publicering och uppföljning.

Vill du hellre sköta allt själv? Vi utbildar dig inom önskvärt område så att du därefter kan stå på egna ben.

 

 

 

 

 

 

 

Vad gör en digitalbyrå?

Nu förtiden är det sällan man ser en renodlad webbbyrå, som endast jobbar med webbrelaterade uppdrag. Utan även marknadsföring, SEO med mera. Det är där digitalbyrån kom till.

När tekniken går framåt och möjligheterna ökas med fler plattformar för att kommunicera budskap, ökar också efterfrågan hos företag på kompetens inom en rad olika tjänster. Det kan vara att man är ute efter att synas digitalt eller på webben, men exakt var? Det beror såklart på vilken målgrupp företaget har eller vilket syfte företaget har o.s.v. I många fall är det på sin hemsida, Googles sökresultat och sociala medier. Eller att skapa proffsigt innehåll till sina plattformar.

Som digitalbyrå hjälper vi er med det mesta inom webb, reklam och marknadsföring!

Digitalbyrån som underlättar för er

Hur kan vi hjälpa dig?

Mårten Sondén
Projektledare

marten.sonden@concil.se
+46 (0)510-59 00 91

Rickard Hansveden
Webb & grafisk design | E-handel

rickard.hansveden@concil.se
0510-59 00 94

Ällen Höög
Design & Layout

allen.hoog@concil.se
073-345 54 99

Kundcase

Senaste kundcase som digitalbyrå

Prenumerera på vårt nyhetsbrev