Concil Marketing icon
Reklam på en vepa med texten Däckteam och Gummicentralen

Vepor till Gummicentralen i Lidköping

Gummicentralen i Lidköping är en däckverkstad som ingår i kedjan Däckteam och har sin verksamhet på Kållandsgatan 54 i Lidköping. De erbjuder försäljning och montering av både däck och fälgar men också tjänster som balansering, hjulinställning och däckhotell.

För att öka sin synlighet och kommunicera sina tjänster till potentiella kunder kontaktade de oss på Concil för att tillverka och montera två nya vepor på fastighetens fasad. Genom att tillhandahålla bilder på fasadytorna och mått på vepornas storlek, samt förslag på budskap och grafiska element, kunde vi tillverka och montera två bra produkter åt kunden.

Tack för förtroendet Gummicentralen!

Fasad med två vepor med budskap från Däckteam

Säkert montage av vepor

När vi monterar vepor är det alltid viktigt med ett professionellt utförande. Både att montaget ska bli rätt och snyggt utfört, men också att det sker på ett säkert sätt. Är det på hög höjd som monteringen sker har vi koll på vinden och använder alltid en skylift. Det ska vara säkert för vår personal men också omgivningarna runtomkring. Hos Gummicentralen använde vi också kederlister. Det både underlättar montaget och gör det möjligt för företaget att enkelt byta sina budskap vid behov.

Montering med kederlist

Kederlist är ett montagesystem för vepor och banderoller. Det är enkelt att installera och justera samt ger en jämn spänning över hela ytan. Det ger ett stilrent och professionellt utseende på fasaden, samtidigt som det ger möjlighet att enkelt byta ut vepor och banderoller vid behov. Vepan eller banderollen är tillverkade med en insydd kederlist i både över- och nederkant. I den övre kederlisten för vi in i den fasadmonterade kederskenan av aluminium. På vepans nedre kederlist monterar vi ytterligare en kederskena av aluminium som vi sedan spänner fast i fasadmonterade pumpspännare.

Vepor hjälper företag att synas

En av de största fördelarna med att använda vepor är att de ger ett tydligt och lättförståeligt budskap till potentiella kunder. Genom att använda stora format och färgglada kulörer kan ditt företag visa upp sitt budskap på ett visuellt tilltalande sätt som fångar uppmärksamheten hos förbipasserande.

De är också mycket flexibla och anpassningsbara. De kan kundanpassas för att passa varje företags behov och kan innehålla allt från logotyper och grafik till text och erbjudanden.

Behöver ditt företag synas bättre?

Om du gillar det vi gjort åt Gummicentralen och behöver hjälp med synliga budskap på vepor är det bara att kontakta oss direkt.