Concil Marketing icon
Bokningssystem på er hemsida

Eget bokningssytem på er hemsida

Ett eget bokningssystem på er hemsida kanske låter krångligt? Det behöver det inte vara.

De flesta vandrarhem, Bed & Breakfast´s och mindre hotell använder ofta externa bokningstjänster för att få sina rum synliga på webben och på ett smidigt sätt få sina rum bokade.

Men varför inte ha bokningsfunktionen på ER egna hemsida? I dagsläget finns det i princip "färdiga" bokningslösningar för hemsidor som är uppbyggda i WordPress. Men funktionen ska också integreras och designas med övrigt innehåll på hemsidan samt en betallösning ska kopplas.

Med egen bokningslösning på er hemsida slipper ni mellanhänderna. Om verksamheten inte känner sig redo att gå ifrån deras bokningstjänst, kan man alltid ha sitt egna bokningsystem som ett komplement. Och därefter kan man successivt slussa kunderna in på verksamhetens hemsida och boka direkt.

Slipp extra kostnader från externa bokningssajter

Med ett eget bokningssystem för er verksamhet minskar du utgifterna till externa bokningstjänster samt att du ökar marknadsvärdet på företaget.

Med ett eget bokningssystem via er hemsida minskar inte bara kostnaderna till externa bokningstjänster. Det ger även ett trevligare bemötande till era besökare och gäster. Ni får även möjlighet att kommunicera er verksamhet på ett bättre och personligare sätt.

5 st fördelar med eget bokningssystem:

  • Minskar utgifter
  • Proffsigare intryck av er verksamhet
  • Bokning och betalningsmetod på er hemsida
  • Enkelt att administrera
  • Boknings öpper 24/7 - året runt

 

Se filmen om eget bokningssystem

Vill ni veta mer om bokningssystemet?

Vi förstår om det har dykt upp frågor hos er. Är det så här enkelt? Såklart krävs en del arbete från både er och vår sida. Men det är det verkligen värt!

Tveka inte att kontakta oss! Vi hjälper er att underlätta ert arbete online. Vi på Concil har bred kompetens inom webb, marknadsföring och sökmotoroptimering.

Kontakta oss

Mårten Sondén
Projektledare

marten.sonden@concil.se
+46 (0)510-59 00 91

Rickard Hansveden
Webb & grafisk design

rickard.hansveden@concil.se
0510-59 00 94

Ällen Höög
Design & Layout

allen.hoog@concil.se
073-345 54 99