Concil Marketing icon

E-handel – Skräddarskydd webbshop till företag

E-handeln fortsätter att växa och kurvan verkar inte visa någon tendens att ge vika. Allt fler företag börjar sälja produkter på nätet och intresset för återförsäljarlogin blir allt vanligare.
Vi har det senaste haft förmånen att ta fram flertalet webbshoppar till företag som efterfrågat olika saker. Till exempel att kunder inte skall få se priser innan man loggar in, endast inloggade skall få handla eller att man endast skall få välja specifika datum för hemleverans m.m.

Vi har drivet och kunskapen att specialanpassa e-handelssystem som passar just ert behov och krav.

Skräddarsydda webbshoppar för olika företag

Lilla Labäck

Ny hemsida och webbshop med en kundzon med många valmöjligheter. Registrerade restauranger och återförsäljare loggar in för att kunna handla och för att se mer innehåll. Möjlighet finns att selektera produkter och priser på varje enskilt kund-inlogg.

Concil

En fristående webbshop från företagets ordinarie hemsida där utvalda produkter finns tillgängliga till försäljning. Ett val som gjorts för att förenkla kommunikation och tydlighet.

Läckö Kött

Helt ny webbshop byggdes upp där kunder, i samband med köp, väljer tid, dag och plats för leverans. Kunden väljer mellan att hämta själv eller en specifik dag och tid. Krav-märkt kött finns nu tillgängligt att få levererat ända fram till dörren.

Önska

Modern webbshop som är ansiktet utåt för Önskas 34 butiker runt om i landet. Här har Önska valt att visa upp godbitarna och har nu bland annat möjlighet att driva kampanjer online.

Handla för Götene

En webbshop med kundlogin för föreningar. Varje förening har ett personligt inlogg till webbshoppen för att kunna handla och se mer innehåll och information. Hemsidan fokuserar på det lokala föreningslivet och företagen i kommunen.