Concil Marketing icon
Referens hemsida | Feeling LKP

Hemsida i WordPress till FeelingLKP i Lidköping

Nu har Restaurang FeelingLKP en helt ny webbplats. Deras nya hemsida byggdes upp i WordPress med stort fokus på design. Kunden har olika områden och menyer i deras restaurang. För att förtydliga de olika uppsättningarna använda vi olika färger för respektive upplägg av meny för att öka tydligheten.

Mobile first design

Uttrycket "Mobile first" betyder att man utgår från att användarna först och främst besöker webbplatsen i mobilen. Sitens design grundar sig i stora block som täcker hela webbläsarens yta. Då får varje sektion sitt eget space och fokusområde. Dels för att det uppfattas mer lättläst, men också en snygg detalj i designen med modern och fräsch touch.

För att minska antal knapptryck för att bli kontaktad, samt att gästerna ska kunna navigera snabbt och smidigt, lade vi in stora och tydliga knappar på hemsidan. Det kommer underlätta för besökarna att hitta rätt.

Referens hemsida

Ökade förutsättningar för Google

Vi byggde upp hemsidan med rätt taggar och struktur för att ge siten de bästa förutsättningarna att synas högt upp på Googles sökresultat. Textinnehållet justerades även för att öka SEO-värdet på hemsidan.

Efter lansering av en hemsida skickar vi med en manual fylld med SEO-tips till kunderna. Det har visat sig väldigt användbart när kunderna loggar in och uppdaterar text och bilder på hemsidan.

Fördelar med WordPress

Fördelarna att bygga upp en hemsida i WordPress är bland annat deras användarvänliga CMS-system. Med hjälp av WordPress CMS-system kan kunden enkelt logga in och uppdatera hemsidans innehåll på ett smidigt sätt. Vi bygger upp hemsidan med hjälp av ett modulprogram som underlättar underhållsarbetet för kunden, men också för oss.

Spana in hemsidan här: feelinglkp.se

Stort tack för förtroendet!