Concil Marketing icon
Concils personal placerar solskyddsfilm

Solskyddsfilm förbättrar din fasad

Alla håller nog med om att det är extremt viktigt med både en god arbetsmiljö och hemtrivsel. Vilka faktorer spelar då in för att skapa sig den ultimata arbetsmiljön och hemtrivseln? Jo luften, värmen och ljusen. Dessa element påverkar dig hela tiden även fast man inte är så medveten om det. En av de absolut viktigaste faktorerna för att människan ska fungera på bästa sätt är frisk luft, därför är det viktigt att värmen är hanterbar. Alla älskar solljus men har mindre kärlek för UV-strålningen som påverkar oss negativt och är en hälsorisk. Solskyddsfilm minskar den farliga UV-strålningen med 98% och upp till 80% av solens strålningsvärme så att du kan njuta samtidigt som du är skyddad.

Det erbjuder även både insynsskydd och en extra skyddsnivå då den minskar insynen och ger ett visst splitterskydd. Bortsett från alla de fantastiska fördelarna vi redan nämnt så förser det även er fasad med ett extremt snyggt och modernt utseende!

3 anledningar varför det är viktigt med solskyddsfilm

  • Lägre energikostnader - Ingen var särskilt nöjd när elpriserna höjdes upp i taket, därför bör du skaffa solskyddsfilm för att få lägre elkostnader.  Det är en effektiv lösning för att minska värmeinstrålning med upp till 80%, vilket resulterar i svalare inomhusmiljöer och betydligt lägre kylkostnader under de varma sommarmånaderna. Det bidrar även till minskad användning av luftkonditionering, vilket är en miljövänlig anpassning. 
  • Snyggare fasad - Solskyddsfilm ger din fasad ett snyggt utseende samtidigt som den ger ett effektivt insynsskydd med god ljusgenomsläpp. Genom att skapa en mer privat atmosfär skyddar den också mot oönskade insyn. Denna typ av solskydd är permanent och monteras direkt på glaset, vilket underlättar för dig då du slipper justeringar som krävs för vanligare alternativ såsom markiser eller persienner. Tack vare sin hållbara design kan den också stå emot olika väderförhållanden. Med ett varierat utbud av solskyddsfilmer, anpassade efter olika behov och preferenser, finns det en lösning för varje situation.
  • Skyddar inredning - Dessutom reducerar solskyddsfilmen UV-instrålningen med upp till 98%, vilket effektivt skyddar inredningen från blekning. Det är värt att notera att blekning inte bara orsakas av UV-ljus, utan också av värme och synligt ljus. Genom att investera i det kan man både förbättra komforten och skydda inredningen mot skador på lång sikt. Vår fönsterfilm bevarar de ursprungliga färgerna på möbler, mattor och gardiner. Oavsett fasad så kommer våran produkt skapa en bekväm och skyddad miljö för din arbetsplats, dig och din familj.

Gör rätt val, skaffa dig solskyddsfilm idag

Genom att inkludera solskyddsfilm till din fasad så gör du ett av dina klokaste val för att förbättra din komfort, främja hälsa och skydda din investering. Ta steget mot ett mer bekvämt och skyddat utrymme genom att investera i solskyddsfilm idag. 

Allt du behöver göra är att kontakta oss här så löser vi det åt dig, lättare än så blir det inte 🙂 Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om solskyddsfilm? Tveka inte att kontakta vår solfilmsexpert Clas!

Clas Hjalmarsson
Skylt & Dekor

clas@concil.se
073-345 55 22

Öppettider:
Måndag-torsdag: 08.00-17.00
Fredag 8.00-15.00

Adress:
Plastgatan 10
531 55 Lidköping

Tel: +46 510-203 40
E-post: info@concil.se

Våra medarbetare >

Kontakta oss gällande solskyddsfilm nedan