Concil Marketing icon
Bläckpennor med texten Inquire tryckt på

Inquire

Helhetsleverans av profilreklam

När Inquire kontaktade oss var de mitt uppe i en stor process att flytta till nya lokaler. I samband med det hade de också uppdaterat sin grafiska profil. Därför var de i behov av profilprodukter som pennor, block, kuvert, kaffekoppar och paraplyer med det nya utseendet. 

Som en del i inflyttningen ville Inquire också ge sina anställda en inflyttningspresent. På varje arbetsplats skulle det vid inflyttningsdagen stå en påse med företagets profil innehållande profilreklam som vattenflaska, musmatta, pennor och block.

Sarah Lif jobbar med Concils profil- och presentreklam och var ansvarig för leveransen.

Kvinna håller i vattenflaska. Person med ryggen mot kameran.

Sarah berättar om jobbet med profilreklamen

-Det roliga med den här beställningen var att kunden var så tydlig och noggrann med vad de ville ha för profilreklam. Det gjorde mitt jobb lite mer utmanande och kul att få kämpa lite för att hitta de rätta produkterna. Det ville till exempel ha en vattenflaska som helst skulle vara identisk med en tidigare modell de köpt. Men nu med den nya loggan, det var ett riktigt detektivarbete att hitta rätt flaska kan jag säga.

Utvalda artiklar från leveransen av profilreklam till Inquire

-Vid en sådan här beställning när kunden är så tydlig med exakt vad de vill ha och har höga förväntningar på produkterna är dialogen väldigt viktig. Mina kontaktpersoner på Inquire har varit supertrevlig och verkligen velat få allting perfekt. De har varit här hos oss på företaget flera gånger för att titta på olika prover som jag hade tagit hem. De har testat bläckpennorna för att se att greppet känns bra och att de skriver med flyt. Men också provat paraplyer och noggrant studerat de olika vattenflaskorna som sagt.

-Det var extra roligt att få leverera alla delar som kunden hade behov av. Det här är faktisk en av de största leveranser jag gjort till en kund inom området profilreklam.

-Jag är övertygad om att kunden är nöjd med leveransen. Inte bara för att vi har levererat bra profilreklam utan för att deras tydliga förväntningar gjorde att vi kunde pricka rätt. Att kunden blir nöjd och känner att vi lyssnar till deras behov är det viktigaste i vårt erbjudande

Tack Malin, Eva och gänget på Inquire för ett grymt samarbete och beställningen!

Behöver du profilera ditt företag?

Du kanske också behöver nya pennor och vattenflaskor till företaget? Eller kanske giveaways med företagets profil? Tveka då inte att kontakta oss direkt så hjälper vi dig med en grym lösning!