Concil Marketing icon
SJAs hemsida som Concil har skapat i WordPress

Sveriges Jordbruksarrendatorer

Sveriges Jordbruksarrendatorer även kallat SJA är en intresseorganisation för arrendatorer. Föreningen är indelad i tretton regionala arrendeföreningar som finns främst i södra och mellersta Sverige. Det SJA arbetar med är arrendelagstiftning, jordbrukspolitik samt arbetar för att skapa en bättre lönsamhet för arrendatorer. Dem erbjuder även utbildningar, medlemsservice, viltfrågor och står för medlemsnytta i arrendefrågor.

Ny hemsida i WordPress

SJA ville förnya sin närvaro online och ge deras hemsida en uppfräschning som erbjuder en enkel struktur för besökande att navigera på ett enkelt sätt. Vi har lagt mycket fokus på att skapa en sidstruktur där fakta tydligt delas upp för att underlätta för besökare och medlemmar. Hemsidan har även ett intranät där varje medlem har ett personligt inlogg där dem får tillgång till låsta undersidor.

Vi ville skapa en modern och grafiskt attraktiv hemsida som framhäver SJA på bästa sätt. 

WordPress - bästa alternativet för online närvaro

Vi har använt oss av WordPress för att skapa SJAs nya hemsida då vi självfallet vill förse vår kund med de bästa alternativet för online närvaro. Den stora fördelen som vi finner i WordPress är deras användarvänliga CMS-system. Tack vare CMS-systemet så kan kunden enkelt uppdatera sidans innehåll och hålla den uppdaterad efter eget önskemål.

Kika in på deras nya hemsida här.

Kontaktar oss här så hjälper vi er också!