Concil Marketing icon
Bild på Ponova Nordic AB ny skapade hemsida

Ponova Nordic AB

Ponova Nordic AB är en ledande leverantör inom anläggningsbranschen som blev tilldelade Di Gasell år 2023. Efter deras starka tillväxt kände dem behovet av att förnya sin närvaro online med en ny hemsida för att bättre spegla deras innovativa och moderna identitet och produkt utbud. 

Ny hemsida i WordPress

Vi har skapat en hemsida i WordPress för att bemöta deras behov och vision. Vi valde att bygga den i WordPress för dess flexibilitet, användarvänlighet och möjlighet till framtida vidareutveckling. Hemsidan är uppbyggd med en tydlig struktur, varje produktområde har en generell landningssida med respektive produkter under sig för att lätt förstå Ponovas utbud.

Målet var att göra webbplatsen enkel att navigera med all den information som behövs samt visuellt attraktiv. Vi har skapat en modern och stilren design som speglar Ponovas identitet och värderingar. Med den nya webbplatsen är Ponova väl rustade för framtida tillväxt och framgång på den digitala arenan.

Varför WordPress?

WordPress är en kraftfull och flexibel plattform som erbjuder möjligheten att skapa och hantera professionella webbplatser på ett användarvänligt sätt. Med hjälp av dess funktioner, speciellt deras användarvänliga CMS-system så är WordPress ett utmärkt val för att etablera en stark närvaro online och möta alla sina mål. 

Kolla in den nya hemsidan här.

Ifall ni är i behov av att uppdatera er online närvaro så rekommenderar vi att ni gör som Ponova och kontaktar oss här så löser vi gladeligen det åt er!