Concil Marketing icon

Radio Treby

Filmidé - Manus - Produktion - Klippning - Redigering - Animering - Annonsering

Kunden ville stärka sitt varumärke i orterna Trollhättan, Vänersborg, Skövde och Mariestad och bad oss ta fram ett förslag på marknadsföringsaktivitet i sociala medier för ökad kännedom i dessa orter.

Målgruppsanpassad film

Film är det överlägset bästa formatet att använda sig av för att nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp.  Vi tog därför fram filmidé och manus till tre olika filmer. Varje film var anpassad, sett till innehåll, till respektive målgrupp. Då kunden har en relativt bred målgrupp, både vad det gäller ålder och intressen, så delades den in i i tre olika grupper. "Ungdomen", "Mitt-i-livet-personen" och "Pensionären". Filmerna marknadsförs just nu i riktade annonser på både Facebook och Instagram. Ta gärna del av filmerna här nedan.

Kunden berättar:

"Vi är riktigt nöjda med samarbetet med Concil. De tog fram en plan med bra idéer och presenterade det på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Upplägget tyckte vi passade klockrent.

Det var både spännande och kul att se Concil producera reklamfilmerna. Att se planen de presenterade förverkligas i reklamfilmerna var både kul och spännande att ta del av.  Filmerna kommer att hjälpa oss att öka vår kännedom i våra nya orter." 

- Marcus Larsson, VD Radio Treby

 

"Ungdomen"

Filmen ska förmedla en känsla av frihet, glädje, ungdomlighet och positiv energi.

 

"Mitt-i-livet-personen"

Filmen ska skapa igenkänningsfaktor hos målgruppen. "Vad gör du när du väntar på kidsen?"

 

"Pensionären"

Filmen ska förmedla en känsla av harmoni och  lyxen att "äga" sin tid.