Concil Marketing icon

SBL

Kundens önskemål var att få en hemsida i WordPress med möjlighet att lätt kunna uppdatera sitt innehåll snabbt och smidigt. Sidmallarna är uppbyggda med stora block för bilder och filmer.

SEO och SEM

Hemsidan är väl förberedd för att använda Googles alla tjänster och verktyg. På varje enskild sida eller inlägg finns möjlighet att skriva anpassade texter som visas på Googles sökresultat. I varje element på sidorna på webbplatsen finns fält för att lägga in taggar och koder som används till Google-annonsering och Google Analytics. WordPress har en rejäl och bra grund för sökmotoroptimering. Så med rätt inställningar och att använda temat vi tillhandahåller har hemsidan en god chans att rankas högt i sökmotorerna.

Design

Utseendet på en webbplats är väldigt viktig av olika anledningar. Dels att kommunicera verksamhetens värderingar men även att den ska vara behaglig för ögat och vara lättnavigerad. Grunden till färgsättning av SBL´s nya webbplats utgick vi från deras nuvarande logotyp och färger. Stort fokus lades bland annat på att lägga in övertoningar (gradients) över bilder och filmer för att kommunicera deras blå kulör på ett behagligt och stilfullt sätt.

Titta närmare här: https://www.sbl.se/

 

 

 

Vi erbjuder mängder av olika digitala lösningar till ditt företag

Boka ett möte med oss

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.