Concil Marketing icon

Sociala Mediapaketet

Sociala Mediapaketet

Vi vill stolt presentera vår nya tjänst som vi kallar för "Sociala Mediapaketet". Tjänsten är enkel och tydlig och går helt enkelt ut på att du som kund ska lyckas med att nå ut i dina sociala medier, genom att göra så lite som möjligt. Vi sköter allt helt enkelt, från planering till rapportering. Efter varje månad tar du beslut om du vill fortsätta med tjänsten eller inte.

Vårt Sociala Mediapaket bygger på 5 enkla steg:

  1. Planering: Vi lär känna dig och ditt företag, diskuterar innehåll/kampanjer och lär känna er målgrupp etc för att gemensamt komma fram till vilket innehåll ni vill lyfta i era sociala medier.
  2. Produktion: Vi kommer ut till er för att fota, filma, intervjua eller göra annat som krävs för att samla in material till det innehåll vi tillsammans kommit fram till.
  3. Redigering: När allt material är klart planerar vi samtliga inlägg och schemalägger dessa i de publiceringsverktyg som finns.
  4. Dialog: En följd av ökad närvaro i era sociala medier är att fler kommer att engagera sig i ditt innehåll och således i ditt företag. Vi sköter all dialog och gör detta i samråd med er.
  5. Rapport: I slutet av varje månad sammanställer vi en rapport som visar resultaten av samtliga inlägg.

Låter det som något för dig och ditt företag? Hör av dig till till oss 🙂