Autosvar

För att lägga upp ett autosvar/semestermeddelande för din e-postadress gör du följande:

1. Logga in på webbmailen med din e-postadress som användarnamn och ditt lösenord. Webbmailen hittas på https://webmail.entos.se.
  2. Klicka på knappen med ett “kugghjul”, längst ner i vänstermenyn.

Autosvar - klicka på kugghjul

3. Klicka på “Filters” i menyn. Klicka sedan på “Add a Filter”.
    Autosvar - lägg till filter
  4. Skriv i ett namn på ditt filter, t.ex. “Autosvar”.Autosvar - skapa ditt filter
  5. Under “Action” väljer du “Vacation message”, sedan fortsätter du med att klicka på +-tecknet efter Recipients (eller skriver i din egen mailadress) och vad som skall stå i autosvaret/semestermeddelandet. Bocka i “Don´t stop processing rules” och klicka på “Done”.
    Semestermeddelande - skapande av filter
  6.  Sedan är det bara att klicka på “Save” och allt är klart.