E-post Exchange i Samsung

För att lägga upp din Exchange e-postadress på din Android mobil behöver du följa nedanstående steg.

1. Starta applikationen "E-post".
2. Klicka på menyn(3 streck) uppe till vänster.

3. Klicka på kugghjulet för att komma till inställningar och klicka "Lägg till konto".

4. Välj "Exchange".
5. Fyll i din E-postadress och ditt Lösenord. Tryck på Logga in.

6. Om du uppmanas att välja kontotyp väljer du Microsoft-Exchange ActiveSync att synkronisera kontakter och kalendrar.

9. Om du uppmanas att bekräfta rättigheter för mailen, klicka ja.

10. Om detta inte fungerar så välj manuella inställningar vid punkt 5.

11. Fyll sedan i de uppgifter du har fått för ditt Exchange konto.

10. Klart!