E-post Exchange PC

För att lägga upp din Exchange på en dator följ dessa steg.

1. Starta Outlook.
2. Klicka på arkiv och "lägg till konto".

3. Skriv in den mail du har fått, avancerade alternativ och kryssa i "fyll i manuellt".

4. Klicka på anslut.
5. Klicka på Exchange ikonen.

6. En varning kan nu komma upp och du ska då klicka tillåt/Allow.

7. Sedan kommer en ruta upp där man ska ange lösenordet för kontot, skriv in lösenordet, klicka ok.

8. Öppna kontrollpanelen, sök på outlook.

9. Man får nu upp en ikon där det står MAIL(microsoft outlook), klicka på den.

10. En ruta "Konfiguera e-post" kommer upp. Klicka på "visa profiler".

11. Klicka på "Lägg till" och skriv in ett namn på profilen.

12. Klicka på ok och ett nytt fönster kommer upp där namn, mail och lösenord ska skivas in, klicka på nästa.

13. Kontot ställs nu in.

14. KLART!