E-post i Android

För att lägga upp din e-postadress på din Android mobil behöver du följa nedanstående steg, då skall allt funka...
1. Starta applikationen "E-post".
2. Klicka på menyn(3 streck) uppe till vänster.
Android öppnad mail
3. Klicka på kugghjulet för att komma till inställningar och klicka "Lägg till konto".
Android öppna inställningar
Android klicka på lägga till konto

4. Välj "Annat".
Android välj mail-inloggning, annat
5. Fyll i din E-postadress och ditt Lösenord. Tryck därefter Logga in.

Android logga in

6. Välj "POP" eller "IMAP". Kom dock ihåg att det alltid ska stå "pop" i pop3-server i det senare steget.

Android välj pop eller imap

7. Fyll i ditt namn och din E-postadress samt lösenord från dokumentet med användaruppgifter du fått av oss.
Lämna de övriga inställningarna som de är på bilden. Om du får ett felmeddelande att den inte kan finna pop-servern så klicka på säkerhetstyp och välj ingen.

Android inställningar för inkommande e-post

8. Under "Server för utgående e-post" skriver du in samma inloggningsuppgifter som för inkommande e-post.
Fyll även i de andra inställningarna precis som bilden nedan.

Android inställningar för utgående e-post

9. Tryck på logga in.

10. Klart!