E-post i Android

För att slippa e-post från vissa mottagare (skräppost) kan du följa nedanstående steg:
1. Logga in i webmailen (https://webmail.ilait.se). Samma användarnamn och lösenord som du använder till ditt konto i din dator eller telefon.
2. Klicka på kugghjulet längst ner i vänstermenyn.

3. Klicka på "Filters".

4. Klicka på "Add a filter"

5. Du kan döpa filtret till vad du vill (här har vi döpt det till "Filter"), klicka sedan på "Add a condition".

6. Nu gäller det att filtrera bort rätt mail. Får du alltid mail från samma mailadress, eller är det titeln på mailet som ser likadan ut?
Kombinera i rull-listorna för önskat resultat.

7. Fyll i ditt namn och din E-postadress samt lösenord från dokumentet med användaruppgifter du fått av oss.
Lämna de övriga inställningarna som de är på bilden. Om du får ett felmeddelande att den inte kan finna pop-servern så klicka på säkerhetstyp och välj ingen.

Android inställningar för inkommande e-post

8. Under "Server för utgående e-post" skriver du in samma inloggningsuppgifter som för inkommande e-post.
Fyll även i de andra inställningarna precis som bilden nedan.

Android inställningar för utgående e-post

9. Tryck på logga in.

10. Klart!