Concil Marketing icon

Hemsida och visuell identitet för Topptvätt Sverige

Topptvätt är ett nystartat företag som erbjuder tjänster inom tvätt och rengöring av stallar för djurhållare.

Webbplats i WordPress

Hemsidan är skapad i WordPress med stort fokus på design och tydlighet. Designens enkelhet och specialbyggda formulär möjliggör för besökaren att ta kontakt med Topptvätt med konkret information som de behöver för att uppskatta arbetstid m.m.

Fördelar med WordPress

Att bygga upp en site i WordPress har många fördelar. Bland annat deras användarvänliga CMS-system. Med hjälp av WordPress CMS-system kan kunden enkelt logga in och uppdatera hemsidans innehåll på ett enkelt sätt. Vi bygger upp hemsidan med hjälp av ett modulprogram som underlättar underhållsarbetet för kunden, men också för oss.

Mobile first design

Uttrycket "Mobile first" innebär att vi utgår från att användarna först och främst besöker webbplatsen i mobilen. Webbplatsens design grundar sig i att varje sektion får sitt eget space som täcker stora delar av webbläsarens yta. Besökaren kommer uppleva hemsidan mer lättläst. Det är också en snygg detalj i designen med modern fräsch touch som passar företagets hemsida och brand identity.

Hemsida

Ökade förutsättningar för hemsidan på Google

Vi byggde upp webbplatsen med taggar och struktur för att ge hemsidan de bästa förutsättningarna att synas högt upp i sökresultaten. Textinnehållet är anpassat för att öka SEO-värdet på hemsidan.

Efter vi lanserat en site skickar vi med en tydlig manual fylld med SEO-tips till kunderna. Det har visat sig väldigt användbart när kunderna loggar in och uppdaterar texter och bilder på siten.

Logotyp

En logotyp ska kort sagt kommunicera företagets identitet på ett sätt som gör att mottagaren får en hint av vad företaget står för och vad de gör. Den ska helst vara stilren och tidlös, men också flexibel för att kunna placeras och synas i olika sammanhang.

Logotyp Topptvätt Sverige
Logotyp på tygkasse

Kolla in Topptvätts nya hemsida

Missa inte att besöka Topptvätts´ nya hemsida för att se det färdiga resultatet och deras logotyp och färger.
Klicka här!

Om du gillar det vi gjort åt Topptvätt Sverige och behöver hjälp med hemsida och visuell identitet är det bara att kontakta oss direkt.