Concil Marketing icon

Visa utvalt innehåll på din hemsida

Många företag idag vill kunna anpassa sitt innehåll beroende på vem det är som besöker hemsidan.

Med hemsidor som är uppbyggda i WordPress kan vi specialanpassa vilket innehåll beroende på om man är inloggad eller inte på hemsidan. Funktionen har många bra valmöjligheter när det gäller att dölja viss text, bild eller produkter på hemsidan.

Exempel 1:

Ett företag vill endast visa sina produkter till sina företagskunder. Varje kund får ett enskilt login till hemsidan som skapas manuellt av företaget.

När kunden har loggat in på hemsidan dyker exempelvis ett menyval upp för att hitta till sortimentet där produkter synliggörs. Om en ej inloggad besökare klickar till produktsortimentet, så visas inga produkter alt. visas produkten utan pris, text och köpknapp. Möjligheterna är många!

Exempel 2:

Ge tillgång till ett medlemskap som en del av ett produktköp - dvs köpa en prenumeration på en matkasse, få tillgång till receptavsnittet gratis. En produkt skapas på hemsidan som besökaren kan handla. Efter köpet är fulländat, får kunden tillgång till sidor och innehåll på hemsidan. Den här funktionen kan alla branscher ha användning för!

Andra sätt att använda funktionen:

Begränsa visning av produkter

Du kan begränsa visningen av produkter till medlemmar/kunder, vilket innebär att dessa produkter kommer att döljas för icke-medlemmar i din butik. Du kan också begränsa inköp, vilket innebär att produkter är offentliga, men endast dina kunder kan köpa dem.

Erbjuda bättre fraktalternativ till medlemmar

Medlemmar bör vara dina mest lojala kunder, så att ge dem förmåner som uppmuntrar dem att köpa upprepade gånger från er får dem att komma tillbaka flera gånger. Ni kan erbjuda gratis frakt direkt till dina medlemmar/kunder, samtidigt som ej inloggade besökare måste uppfylla andra kriterier (som att ha en rabattkod eller minsta orderbelopp).

Belöna medlemmar med specialrabatter

Ni har möjlighet att ge era medlemmar/kunder vissa förmåner genom att erbjuda medlemsrabatter för alla produkter, specifika produkter eller produktkategorier.

Vill du också anpassa innehåll på er hemsida? Tveka inte att kontakta oss!

 

Kontakta oss

Adress:
Plastgatan 10
531 55 Lidköping

Tel: 0510-203 40
E-post: info@concil.se

Order
E-post: order@concil.se

 

Concil - House of Marketing

Skriv till oss

Vill du ställa en fråga till oss? Det kan enkelt göra via detta formulär.