Concil Marketing icon

Profilskyltar, profilbokstäver och ljuslådor

Profilskyltar och profilbokstäver är en snygg skyltlösning som sticker ut och får ert företag att synas på bästa sätt.
Profil innebär att bokstäver, symboler, logotyper och liknande är konturformade och även i vissa fall invändigt eller utvändigt belysta.
Ljus- och skyltlådor är även de ett mycket snyggt och tydligt sätt för ert företag att synas.
Ljuslådorna syns bra från långt håll och är en perfekt ljuskälla.
Montering av skyltarna kan göras direkt mot till exempel en husfasad, på ram eller monteras med distanser.
De kan tillverkas i flera olika material såsom aluminium, akryl, pvc, dibond eller frigolit.

PROFIL 00 (P00)

PROFIL 00 (P00)

En plan konturfräst profil tillverkad av aluminium. Monteras antingen med distans från fasaden, med distansstift på ram eller på aluminiumprofiler som lackeras i bakgrundens kulör. För exklusivare utförande finns även mässing, koppar och rostfritt.
PROFIL 01 (P01)

PROFIL 01 (P01)

Konturfräst profil med påsvetsade kanter som ger en fin djupeffekt. Monteras separat på vägg med fästvinklar, på ram eller bakgrundsplåt som lackeras i bakgrundens kulör. För exklusivare utförande finns även mässing, koppar och rostfritt.
PROFIL 1 (P1 Neon)

PROFIL 1 (P1 Neon)

Framåtlysande profil med LED-rör som ger en häftig retrolook. Rören ligger ovanpå en plan front som kan pulverlackeras. LED-rören kan placeras i centrum eller som kontur på fronten.
PROFIL 2 (P2 Neon)

PROFIL 2 (P2 Neon)

Framåtlysande profil med LED-rör som ger en häftig retrolook. Rören ligger ovanpå en plan front som kan pulverlackeras. LED-rören kan placeras i centrum eller som kontur på fronten. Skillnaden mot P1 är en avskärmningskant på profilen som koncentrerar ljuset och skyddar mot väder och vind.
PROFIL 3 (P3)

PROFIL 3 (P3)

Profil 3 är bakåtbelyst och ger en så kallad coronaeffekt, en indirekt belysning mot bakgrunden. Tillverkas av aluminiumplåt, som pulverlackeras eller anodiseras. Monteras separat på fasad, plåt eller ram.
PROFIL 4 (P4)

PROFIL 4 (P4)

En framåtlysande profil med akrylfront som hålls fast av en plåtlist. Akrylfronten folieras i valfri kulör. LED-belysningen monteras och ligger skyddad inuti profilen. Monteras separat på fasad, plåt eller ram.
PROFIL 5 (P5)

PROFIL 5 (P5)

En framåtlysande profil med akrylfront som hålls fast av en plastlist. Akrylfronten folieras i valfri kulör. LED-belysningen monteras och ligger skyddad inuti profilen. Monteras separat på fasad, plåt eller ram.
PROFIL 6 (P6)

PROFIL 6 (P6)

Profil 6 är en framåtlysande profil med akrylfront och är en mycket tydlig och bra skylt med stora möjligheter till variation. Skylten går att få i valfria mått, men passar bäst för små och medelstora skyltar.
PROFIL 6+3 (P6+3)

PROFIL 6+3 (P6+3)

Profil 6+3 är precis som det låter, en kombination av P6 och P3. Profilen är både framåt- och bakåtlysande vilket bildar en så kallad coronaeffekt. Tillverkas av aluminiumplåt, som pulverlackeras eller anodiseras. Monteras separat på fasad, plåt eller ram.
PROFIL 8 (P8)

PROFIL 8 (P8)

Den här profilen har en hellysande kropp där alla sidor är tillverkade i akryl. Fronten monteras på botten av pulverlackerad aluminium. Monteras separat på fasad, plåt eller ram. Belyses invändigt med LED.
FRIGOLITSKYLTAR

FRIGOLITSKYLTAR

I det helt sIäta materialet Frigofoam tillverkas logotyper och texter med hjälp av datorstyrda glödtrådsskärlinjer. Materialet kan målas i stort sett i alla förekommande kulörer. En stor del av dessa logotyper förses med fronter i laserskuren akryl/plexiglas, vilket ger en superhögblank och vacker yta. På logotyper som har färgtoningar baksidesprintar vi akrylfronten för att skapa en helt korrekt 3D-effekt. Frigofoam är en idealisk lösning för att exponera logotyper i kontorsmiljöer och dylikt.
Ljuslåda L1

LJUSLÅDA L1

Sidor och list på ljuslåda L1 är tillverkad av aluminium. Texter och emblem tillverkas av olika material, exempelvis aluminium, akryl eller vinyl. Kan placeras på flera sätt; utstående från fasad, hängande eller stående. Profilen är tillgänglig i obehandlat utförande, anodiserad eller brännlackerad i valfri kulör och fronten görs av aluminium och/eller akrylplast. Lådan är LED-belyst på insidan.
Ljuslåda L4

LJUSLÅDA L4

Ljuslåda L4 är en tydlig och enkel rektangulär ljuslåda. Idealisk för budskap som passar i just rektangulär inramning. List och sidor är tillverkade i extruderad aluminiumprofil. Välj mellan profil som är anodiserad, brännlackerad i valfri kulör eller obehandlad. Front samt logotyp, text och symboler är tillverkade i aluminium, akryl eller vinyl. Lådan är LED-belyst på insidan.
Ljuslåda L10

LJUSLÅDA L10

Fronten på L10 är tillverkad av aluminiumplåt där budskapet fräses ur. Budskapet tillverkas sedan av 10 mm akryl som beläggs med vinyl eller färgad akryl och monteras därefter in i den urfrästa fronten och monteras med lysrör. Budskapet lyser i ytterkontur och kan även lysa framåt om man använder genomskinlig vinyl eller akryl. Lådan är LED-belyst på insidan.

Hur kan vi hjälpa dig?

Magnus Ahlén
Produktionsledare
Skylt & Dekor

magnus.ahlen@concil.se
073-345 54 88

Sara Arvén
Produktionsledare
Skylt & Dekor

sara.arven@concil.se
073-345 55 21

Sarah Hedblom
Skylt & Dekor

sarah.hedblom@concil.se
070–823 79 42

Clas Hjalmarsson
Skylt & Dekor

clas.hjalmarsson@concil.se
073-345 55 22

Outi Wänerskär
Skylt & Dekor

outi.wanerskar@concil.se
073-345 55 25

Prenumerera på vårt nyhetsbrev